Autoescola Sénia: Si ets soci, l'Autoescola Sénia com a agraïment et regala 2 CLASSES PRÀCTIQUES gratuïtes del permís B o un 10 % de descompte de la part teòrica amb els altres permisos.
Autoescola Sénia
Aprèn amb Nosaltres

Carrer Colomers, 10
43560 La Sénia, Tarragona

Telèfon: 97 771 3420
Telèfon mòbil: 667 763 410

Email: info@autoscolasenia.com

Pàgina web: www.autoescolasenia.com

Sector: Autoescoles
  
Empresa familiar que funciona des de fa 40 anys, i que tenim com objectiu formar futurs conductors amb uns valors, coneixements, habilitats, aptituds i actituds favorables per a la seguretat viària. Juntament amb l’experiència pedagògica del professorat, s’hi suma un ambient on els alumnes es converteixen en amics i col•laboradors. Donen un servei responsable, atent, càlid i proper als futurs conductors, d’aquesta manera els nostres alumnes realitzen millor el seu aprenentatge i tenen més confiança amb nosaltres.

L’Autoescola Sénia és un centre de formació del permís de conduir homologat per la DGT amb número T-0169 i consta de dues secciones: una a la localitat de la Sénia (Tarragona) i l’altra a la localitat de Traiguera (Castelló). Som entitat col•laboradora amb el Servei d’ocupació de Catalunya (SOC) i membres de l’associació Autoescoles Terres de l’Ebre, Associació Autoescoles de Tarragona i Associació Autoescoles de Castelló.

Als nostres centres impartim l’ensenyança del permís B, AM, BTP i col•laborem amb altres autoescoles per poder obtenir els altres permisos: C, C1, C+E, D, D+E, B+E, A, A1, A2… i cursos: CAP, ADR. També fem cursos de conducció eficient i econòmica, de professor de formació viària, pràctiques de reciclatge de conducció, d’operador de carretó elevador...

Disposem de pàgina web totalment actualitzada: www.autoscolasenia.com; ens podeu seguir al facebook i també al twitter.

RECORDA QUE DE LA FORMACIÓ I APRENENTATGE QUE REBEM, DEPENDRÀ LA NOSTRA CONDUCCIÓ I D’AQUESTA, SENS DUBTE, LA NOSTRA VIDA I LA DELS ALTRES.