Válida sin barreras: Oferim un descompte del 10% en solucions salvaescales i adaptacions de vehicles. Visites i assessorament gratuït.
Válida sin barreras
Fem la vida més fàcil i segura

Carrer de Can Culebra, 21
(Polígono Industrial Montfullà)
17162 Bescanó, Girona

Telèfon: 900 414 000

Email: info@validasinbarreras.com

Pàgina web: www.validasinbarreras.com

Sector: Accessibilitat
  
Vàlida sense barreres és una empresa de referència a nivell nacional en solucions per millorar l'accessibilitat i l'autonomia de les persones amb discapacitat, mobilitat reduïda i d'avançada edat.

Cadires pujaescales per a gent gran i persones amb mobilitat reduïda, plataformes salvaescales per a usuaris en cadira de rodes, elevadors verticals per a comunitats de veïns, ascensors domèstics, instal·lació d'ascensors per a edificis públics i privats, així com servei professional i competitiu de manteniment d'ascensors les 24 hores els 365dies l'any. A més disposa de solucions mòbils portàtils i ajudes en matèria d'accessibilitat per a piscines.

Vàlida sense barreres és també especialista en adaptació de vehicles, disposa de taller propi per a la instal·lació i adaptació de solucions per a la conducció, l'accés i el transport, com seients giratoris, grues i plataformes elèctriques, rebaixos de pis, comandaments per a la conducció, frens manuals ... Perquè la vida és més fàcil sense barreres!