Teatre del Raval: 20% de descompte en entrades a taquilla per a programació habitual adults. El descompte es farà efectiu en comprar l’entrada a taquilla (2 entrades per carnet).
Teatre del Raval
Cerca, investigació, creació i exhibició teatral

Carrer Sant Antoni Abat, 12
08001 Barcelona

Telèfon: 93 443 3999

Email: teatredelraval@teatredelraval.com

Pàgina web: www.teatredelraval.com

Sector: Sales de Teatre
  
El Teatre del Raval obre les seves portes amb l’objectiu de crear un nou espai per la cerca, investigació, creació i exhibició teatral. Disposa d’una infraestructura tècnica i d’un equip humà que farà possible la producció i promoció de diferents projectes i la col·laboració en altres. Setze anys com a programadors professionals de la Mostra de Teatre de Barcelona ens avalen, donant sortida creativa als joves professionals de les arts escèniques.

El projecte

El Teatre del Raval neix amb esperit combatent i de servei, amb una alta exigència artística. Al confeccionar la programació valorarem el rigor en el treball i en la investigació del espectacle, més que la seva possible comercialització. Per tant els nostres objectius són: reflexionar i fer que l’espectador reflexioni. Donem prioritat als projectes compromesos, en els que s’utilitza el llenguatge i l’expressió com a eina de denuncia social, des de totes les disciplines i manifestacions famílies de les arts escèniques. Mantindrem la capacitat per a fusionar tradició, innovació, i noves tecnologies de la comunicació. Acollirem el major nombre de companyies per temporada.