S.I.R.N.: Per als socis de STOP Accidentes es realitzarà un 50% de descompte en la primera valoració
S.I.R.N.
Servei Integral de Rehabilitació Neurològica

Carrer de Fraga, 3, Bajos
08030 Barcelona

Telèfon: 93 274 3796
Telèfon mòbil: 615 988 157

Email: sirn2001@gmail.com

Pàgina web: www.sirn.es

Sector: Psicologia
  
SIRN és un centre de rehabilitació especialitzat en rehabilitació neurològica que ofereix els seus serveis des de fa 15 anys. Ofereix un tractament integral i individualitzat tenint en compte les alteracions pròpies de cada persona. Els serveis que oferim són: Neurofisioterapia, Neuropsicologia, Neurologopedia i Pedagogia.

En un primer lloc, es realitza una valoració multidisciplinària de l'estat físic, neuropsicológic, logopédic i pedagògic de la persona, que ens permet abordar el cas i realitzar el conseqüent treball multidisciplinari. A partir d'aquesta avaluació inicial es realitza una proposta de tractament i es presenta al pacient i familiars. Una vegada consensuada la proposta s'inicia tractament i als tres mesos re.evaluem de nou per veure l'evolució dels objectius i tornem a reunir-nos amb el pacient per comentar aquesta evolució. A l'any es realitza una nova reavaluació.

El nostre tractament és individualitzat. El pacient treballa individualment amb el terapeuta en sessions d'una hora de durada.

Quines dificultats tractem?

  • Dany cerebral adquirit: TCE, Ictus, patologia tumoral, anòxies, infeccions del sistema nerviós central...
  • Lesions medul·lars: mielopatias traumàtiques, vasculars, tumorals, etc.
  • Malalties degeneratives, neuromusculars i trastorns del moviment: Esclerosi múltiple, Parkinson, Esclerosi lateral amiotrófica, polineuropatías, miastenia gravis o miopaties (distròfies musculars).
  • Envelliment, deterioració cognitiva lleu i demències: Alzheimer, Vascular, Cossos de Lewy.
  • Malalties congènites i perinatals: Paràlisi cerebral infantil, síndromes genètiques (S. Down, S. Angelman, etc.)

Tarifes

Primera visita tots els serveis: (Sol estar indicada quan la lesió és cerebral.) 120 € Aquesta visita sol tenir una durada de 2 hs i mitjana. S'inicia amb els serveis de Neuropsicologia, Neurofisioterapia i Neuròleg. El servei de neuropsicologia pot proposar primera visita de logopèdia i pedagogia en cas de considerar-ho necessari. Totes aquestes visites estan incloses en el preu.
Primera visita Servei de Neurofisioterapia. (Sol estar indicada quan la lesió és medul·lar.) 96 € Aquesta visita sol tenir una durada d'una hora i mitja. Consta dels serveis de Fisioteràpia més neuròleg.
Sessions individualitzades 34,50 € Les sessions de qualsevol dels serveis que oferim són de durada una hora i tenen el cost de 34,50 € sessió. A partir de 40 sessions mensuals, apliquem un 5% de descompte.