Quvitec: Als socis de STOP ACCIDENTES oferim de forma gratuïta els següents serveis: Valoració professional integral domiciliària (a província de Barcelona), estudi de la sedestació, posicionament i prevenció, mitjançant el llençol de pressions FSA, i valoració i pressupost de supressió de barreres arquitectòniques. A demés tindran un descompte del 5%
Quvitec
QUalitat de VIda i TECnologia

Carrer Gran de Sant Andreu, 505
08030 Barcelona

Telèfon: 93 211 8376

Email: quvitec@gmail.com

Pàgina web: www.quvitec.com

Sector: Ortopedias
  
Quvitec (QUalitat de VIda i TECnologia) està dirigit per un equip de professionals sanitaris, amb l’objectiu de proporcionar un servei de qualitat personalitzat amb una visió rehabilitadora i professional, per tal de potenciar la màxima autonomia a l’usuari i millorar la seva qualitat de vida.

Serveis que oferim:
  • Venda i lloguer d’ajudes tècniques, material rehabilitador, mobiliari clínic, entre d’altres. Confeccionem pressupostos sense compromís.
  • Servei post-venda de reparació de les ajudes tècniques dispensades per Quvitec, sempre respectant la garantia del fabricant.
  • Valoració i atenció profesional domiciliària. Valorem les necessitats d’ajudes tècniques dels usuaris, en el seu entorn (intra/extra domiciliari).
  • Servei de clínica de Sedestació, posicionament i prevenció antiescàres. Valorem a Quvitec, mitjançant el llençol de pressions, les necessitats de sedestació de cada usuari. Aquest servei ens permet valorar l’estat actual del posicionament en la cadira de rodes, els punts de pressió i el nivell de risc d’escares per aconseguir optimitzar la postura. PVP : 70.-€.
  • Educació sanitària. Oferim l’Educació Sanitària tant a l’usuari, com al cuidador principal i/o als professionals dels centres sanitaris, per tal de garantir un bon ús de l’ajuda tècnica, reduir els riscos i aconseguir els objectius pautats per l’equip mèdic-rehabilitador, amb els coneixements dels nostres professionals.
  • Assesorament, confecció d’ortesis i adaptacions.
  • Valoració i pressupost de supressió de barreres arquitectòniques. Gestionem i coordinem projectes de supressió de BBAA, juntament amb la col•laboració externa d’un arquitecte tècnic i d’empreses especialitzades en reformes.
  • Formació i investigació.