Museu de la Moto: Oferim un 15% de descompte a l'entrada al museo per als socis que presentin el seu carnet
Museu de la Moto
Passió per les dues rodes

Carrer Palla, 10
08002 Barcelona

Telèfon: 93 318 6584

Email: barcelona@museumoto.com

Pàgina web: www.museumoto.com

Sector: Museus
  
El Museu de la Moto té dues seus a Catalunya: un establiment a Barcelona, la ciutat amb més motos per habitant d'Europa i que compta amb una llarga tradició per les dues rodes. La ciutat mereixia aquest museu dedicat exclusivament al món de la motocicleta. Aquest museu es troba als baixos de l’antic convent de Sant Felip Neri, ubicat en una de les places més emblemàtiques del casc antic de la ciutat.

L’altre establiment es troba a Bassella (Carretera C-14 km. 134 25289 Bassella, Lleida ). Aquest museu va ser inaugurat l'any 2002, i en el seu moment va ser el primer museu del nostre país dedicat exclusivament al món de les dues rodes. Actualment, està reconegut entre els millors d'Europa i s'ha convertit en una parada obligatòria per a tots els amants del motor i per tots aquells que vulguin descobrir un espai singular, replet de cultura i història.

La Fundació Privada Museu de la Moto "Mario Soler" és la culminació d'un projecte que es va iniciar durant la primera meitat del segle passat, fruit del treball fet per Mario Soler, un apassionat de la moto i la mecànica.