Mister Cook: Oferim un descompte directe del 8% mitjançant un codi promocional
Mister Cook
Articles d'alta qualitat i disseny relacionats amb la cuina

Carrer Josep Anselm Clavé, 45
(Local 1)
08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

Telèfon: 93 473 7132

Email: info@mister-cook.com

Pàgina web: www.mister-cook.com

Sector: Cuina
  
Mister-cook.com neix arran de la necessitat actual de tot negoci de tenir presència en aquest mitjà per poder donar un servei complet als seus clients i poder facilitar-los així el procés de compra fent possible el mateix des de la comoditat de la seva casa, oficina etc..

Ens agradaria recalcar el nostre compromís amb els clients el qual queda patent en el recorregut de més de vuit anys en labors comercials dels socis fundadors, pel qual comprar en mister-cook.com no és com en moltes altres pàgines web, ja que nosaltres posem a la seva disposició el nostre tracte personal via telefònica, fax, correu electrònic i fins i tot físicament en les nostres instal·lacions situades en C/ *Anselm Clavé 45, local 1 – 08950 d'Esplugues del Llobregat.

Per aquest mateix motiu, posem a la seva disposició la possibilitat de poder aconseguir-li qualsevol producte que no aparegui en la nostra selecció i a un preu molt atractiu. Únicament comunicant-nos-ho mitjançant qualsevol de les vies anteriors.

Mister-cook.com la seva pàgina de referència per a articles d'alta qualitat i disseny relacionats amb la cuina, que li garanteixen la diferenciació de la seva llar sense renunciar a la comoditat i el bon gust.