Mesro: 20% descompte sobre el preu establert per cada tractament individual privat (no Mútues)
Mesro
Centre De Rehabilitació

Carrer de Santa Caterina, 8, Bajos
08930 Sant Adrià De Besós, Barcelona

Telèfon: 93 462 0911

Email: informacion@mesro.es

Pàgina web: www.mesro.es

Sector: Rehabilitació
  
El nostre Centre va ser inaugurat el 1983 a Sant Adrià de Besòs , i està homologat i autoritzat per l'ICS , amb compliment de totes les normatives vigents en l'actualitat.

Disposem de tots els mitjans humans , metges i personal rehabilitador , de provada professionalitat i eficàcia , amb més de 30 anys d'experiència, així com els aparells més moderns dins de la nostra especialitat , disposant de 400 m2 de superfície . Els nostres tractaments de rehabilitació es caracteritzen per un seguiment personalitzat i individualitzat de cadascun dels nostres pacients , la qual cosa es tradueix que cada sessió de tractament és efectiva al màxim, ja que es treballa intensament amb el pacient . Això és reflecteix en un escurçament considerable dels períodes de recuperació.

Poden obtenir més informació i imatges al nostre web: www.mesro.es

El nostre Centre , està situat al lloc més cèntric de Sant Adrià de Besòs , per la qual cosa té molt bona comunicació tant amb metro (parada Artigues - Sant Adrià ) com a autobús i tramvia , oferint una major comoditat per al pacient , això implica un menor despesa de taxis i trajectes més curts en ambulància.