Caldea: Oferim un 12% de descompte sobre tots els serveis realitzats i adquirits (excepte restauració i botigues) per un beneficiari (posseïdor del carnet de soci) + els seus acompanyants (màxim 4 persones). Per poder beneficiar-se d’aquesta oferta, serà obligatori identificar-se com a soci d’aquesta associació al moment de realitzar una reserva i presentar el carnet de soci al moment d'entrar al recinte.
Caldea
Centre Termolúdic

Parc de la Mola, 10
AD700 Les Escaldes

Telèfon: 00 376 800 995

Email: booking@caldea.ad

Pàgina web: www.caldea.com

Sector: Spas i Balnearis
  
El Centre Termolúdic va obrir les seves portes al març de 1994. El projecte, dissenyat per l'arquitecte francès Jean-Michel Ruols, es fruït de la voluntat del Comú (ajuntament) d'Escaldes-Engordany d'utilizar la riquesa de les aigües termals del seu territori amb una filosofia diferent a la dels tradicionals balnearis: el termoludisme. El concepte era totalment innovador i fugeix de la utilització terapèutica de les aigües termals.

El termoludisme és la utilització de les propiedats i els beneficis de l'aigua termal per descansar, recuperar la vitalitat i el benestar. L'aigua a diferents temperatures procura una veritable gimnàstica tonificant pel cos i les aigües termals ajuden al requilibri psíquic.

Les aigües termals de Caldea, que brollen a 70ºC, són especials per les seves propietats. Perquè són riques en sofre, minerals i són sòdiques i untuoses com el plàncton termal. Utilitzades de forma natural, produiran en el teu cos una acció antiàlgica, cicatritzant, descongestionant i antial·lèrgica. Descobreix perquè a Caldea l’aigua és vida.

Arxius: