Fisioesport Ripollet: Oferim un descompte del 15% als socis de “Stop Accidentes” amb un programa basat específicament a la recuperació de lesions en accidents de trànsit.
Fisioesport Ripollet
Centre de fisioteràpia

Avinguda Riu Ripoll, 39-41
(Dins el Club Pàdel Ripollet)
08291 Ripollet, Barcelona

Telèfon mòbil: 669 605 404

Email: fisioesportripollet@fisioterapeutes.org

Pàgina web: www.fisioesportripollet.com

Sector: Rehabilitació
  
Molts pacients que han patit un accident de trànsit segueixen referint dolor després de 6 mesos. Al voltant d’un 30% pot seguir patint dolor moderat, limitació de la mobilitat i pèrdua de força.

Les assegurances acostumen a derivar els pacients a centres mèdics, on es realitzen tractaments amb electroteràpia. Les sessions no són individualitzades, comparteixen sessió amb molts pacients i realitzen poc tractament de teràpia manual.

És per això que els pacients han de fer moltes sessions de rehabilitació per estar bé, allargant el temps de baixa i de millora. Tot això pot provocar una cronificació del dolor, una limitació en les activitats de la vida diària, frustració i ansietat, fent difícil tornar a viure amb normalitat.

A Fisioesport oferim un tractament individualitzat per als pacients que han patit un accident de trànsit basat en les guies clíniques amb evidència científica per millorar més ràpidament i evitar la cronificació de la lesió.